Strength of synergy!

Pozovite nas

+386 51 282 001

Radno vreme

08:00 - 17:00
KONTANTIRAJTE NAS

Silo Transport

Usluga kompanije Silo Jeličić d.o.o.

SILO TRANSPORT

Fokusirani smo na specifičnosti silo transporta. U potpunosti specijalizovana flota, kvalifikovano osoblje, savremene informacione tehnologije i tehnički besprekoran vozni park obezbeđuje najviši kvalitet isporuke.

Pouzdanost

Visok nivo usluga održavamo stalnim organizacionim razvojem i obukom našeg osoblja za izvršavanje najsloženijih zadataka na kojima smo angažovani. Upotreba napredne tehnologije upotpunjuje recept za potpunu pouzdanost

Bezbednost proizvoda

Kritičan faktor u transportu suvih rasutih materijala je sprečavanje kontaminacije materijala Prevencija se može postići isključivo detaljnim pranjem i detaljnim proverama.

Svesni smo naše odgovornosti za robu koja nam je poverena. Poštujemo zahteve higijene i održavanja opreme koju stavljamo na raspolaganje našim kupcima.

Pranje cisterni nakon istovara materijala se vrši u odobrenim i sertifikovanim perionicama Sarađujemo sa mrežom EFTCO sertifikovanih perionica sa kojima imamo dugoročne ugovore i koje procenjujemo na godišnjem nivou

Nakon pranja se proveravaju kritične tačke kako bi se potvrdilo da je cisterna adekvatno pripremljena za naredni utovar

Svi podaci o prevoženim materijalima i izvršenim postupcima čišćenja su u potpunosti sledljivi i brzo mogu biti dostavljeni po zahtevu kupca.

Stanje opreme se proverava u našoj radionici u pri svakom dolasku.

Fleksibilnost

Našim partnerima pružamo optimalnu dostupnost naših usluga Ovo postižemo ne samo veličinom naše flote , već i kroz proaktivno planiranje, usklađivanje tehnologija, razvoj kulture razmene podataka sa našim klijentima, međusobno razumevanje načina poslovanja i zajedničko definisanje standarda, procedura i politika poslovanja

Naše strateško opredeljenje je obezbeđivanje stalnog prisustva u ključnim regijama Nemačke, Beneluksa, Austrije, Francuske, Češke, Španije i Balkana kojim bi omogućili našim partnerima da brzo reaguju na impulse dinamičnog tržišta.

Obuke

Silo Jeličić je uspostavio sistem za pružanje , praćenje i procenjivanje efekata obuke, kako za nove zaposlene tako i za iskusnije kolege, kao dodatni korak u našem stremljenju ka stalnom razvoju

Kroz interne i eksterne obuke omogućavamo instrumente koji nam olakšavaju prilagođavanje kako zahtevima klijenata i zakonodavstva, tako i napretku tehnologije i promenama na dinamičnom tržištu transporta.